تامین آموزش ابتدایی برای تمام کودکان جهان

پایه های خانه علم را پی ریزی کردیم، به امید، به امید روشن شدن دریچه هایی دیگر به روی تو، کودک سرزمینم، ایران. تو را دوست دارم با عشق، نه به این خاطر که در حاشیه شهرمان هستی، به این علت که تو انسانی از این کره خاکی هستی.
کمتر از 300 روز دیگر تا سال 2015 باقی مانده. آیا جهان به اهداف توسعه هزاره سوم دست یافته است؟
اهداف توسعه هزاره به وسیله 189 کشور شرکت کننده در گردهمایی هزاره سازمان ملل متحد در سپتامبر 2000 در نیویورک به تصویب رسید. هشت هدف اصلی که باید تا سال 2015 عملی شده باشند 18 آماج را در برمیگیرند که می توانند به وسیله 48 نشانگر اندازه گیری شوند. 
هدف های توسعه هزاره پیوستگی متقابل بین سلامت، رشد، کاهش فقر، و توسعه پایدار را تشخیص داده و تایید می کند که لازمه دست یابی به توسعه وجود حکومت مردم سالار، اجرای قانون، احترام به حقوق انسان، آرامش و امنیت می باشد.
هشت هدف اصلی توسعه هزاره عبارت اند از:
1. ریشه کنی فقر شدید و گرسنگی
2. تامین آموزش ابتدایی برای تمام کودکان جهان
3. ارتقای تساوی جنسیتی و دادن قدرت به بانوان
4. کاهش میرایی کودکان
5. بهبود سلامت مادران
6. مبارزه با بیماری ها به ویژه بیماری های ایدز و مالاریا
7. تامین بهداشت محیط
8. ایجاد بنیاد همکاری بین المللی برای توسعه
Photo: ‎کمتر از 300 روز دیگر تا سال 2015 باقی مانده. آیا جهان به اهداف توسعه هزاره سوم دست یافته است؟


اهداف توسعه هزاره به وسیله 189 کشور شرکت کننده در گردهمایی هزاره سازمان ملل متحد در سپتامبر 2000 در نیویورک به تصویب رسید. هشت هدف اصلی که باید تا سال 2015 عملی شده باشند 18 آماج را در برمیگیرند که می توانند به وسیله 48 نشانگر اندازه گیری شوند. 
هدف های توسعه هزاره پیوستگی متقابل بین سلامت، رشد، کاهش فقر، و توسعه پایدار را تشخیص داده و تایید می کند که لازمه دست یابی به توسعه وجود حکومت مردم سالار، اجرای قانون، احترام به حقوق انسان، آرامش و امنیت می باشد.
هشت هدف اصلی توسعه هزاره عبارت اند از:
1.	ریشه کنی فقر شدید و گرسنگی
2.	تامین آموزش ابتدایی برای تمام کودکان جهان
3.	ارتقای تساوی جنسیتی و دادن قدرت به بانوان
4.	کاهش میرایی کودکان
5.	بهبود سلامت مادران
6.	مبارزه با بیماری ها به ویژه بیماری های ایدز و مالاریا
7.	تامین بهداشت محیط
8.	ایجاد بنیاد همکاری بین المللی برای توسعه‎

اطلاعیه - برای خرید خانه علم دروازه غار تهران

 خانه علم دروازه غار تهران، که به حمایت از کودکان کار ساکن این محله می پردازد، به یاری همه شما نیاز دارد.
دوستان نخستین کاری که می توانیم بکنیم این است که تاجایی که می توانیم این پیام را Share کنیم تا به دست افراد نیکوکار برسد.
---
قبل از هرچیز بگیم عکسی که می بینید، تصویر شادی بچه های خونه علم در جشن کارنامه در آخرین روزهای سال گذشته است و اینا هم کارنامه های بچه هاست که با شادی دستشون گرفتن... بچه هایی که خیلی وقت پیش از تحصیل محروم بودند ولی حالا خیلیهاشون با کمک معلمهای داوطلب و پرعشق و مهربان خونه علم باسواد شدند...
---
روزهای آینده، روزهای پر تلاشی برای همه ما اعضای داوطلب و دوستداران و نیز نیکوکاران خانه علم دروازه غار است. دوستان روزهای پر تلاشی را در پیش داریم.
اگر یادتان باشد، البته آنهایی که یادشان هست و از حدود یک سال پیش وقتی کمتر از 2000 نفر این صفحه را لایک کرده بودند، همراه مان بودند. آن موقع می خواستیم خانه علم دروازه غار را عوض کنیم و یک خانه بزرگتر اجاره کنیم. شما آن موقع کنارمان ایستادید و نتیجه اش شد یک خانه بزرگتر که البته اگرچه خرابه بود ولی با زحمت دانشجویان داوطلب این سرزمین بازسازی اش کردیم و حالا یک سال است که در آن شادمان از بودن کنار کودکان بی پناه این محله هستیم.
اما زمان گذشته است. یک سال اجاره این خانه سرآمده است. و باید این خانه را یا تحویل دهیم و یک جای دیگر را بگیریم و یا آن را بخریم (شاید هم یک خانه بهتر از این... چه کسی می تواند بگوید حق کودکان سرزمین ما کدام خانه است...)
حالا ما که نشستیم و بعد از کلی صحبت (ما منظورم همه اعضای داوطلب و فعال در این خانه علم است)، قرار کردیم که به امید خدایی که در چشمان کودکان این محله یافته ایم و البته با پشتگرمی همه شما 10هزار نفر دوستدار خانه علم دروازه غار، بتوانیم این خانه را به نفع همه کودکان بی پناه کار و خیابان ساکن این محله بخریم. و این اصلا دور از دسترس نیست.
شعار ما مثل همیشه، یک جمله است: «دستان خالی مان را باور نمی کنیم.»
ای اهالی صفحه فیس بوک خانه علم دروازه غار تهران، برای خرید خانه علم و بودنی سرشار از عشق و استوار در کنار همه کودکان این محله، به یاری شما برای جمع آوری هزینه خرید این خانه در یک ماه آینده نیاز داریم. از همین حالا هم به کمک شما نیاز داریم. به زودی یک ایونت خواهیم ساخت و شما می توانید با دعوت از همه دوستان تان برای همراهی در این طرح به نفع کودکان تحت پوشش، یاری مان کنید. همچنین همینجا گزارش پیشرفت کار را تا لحظه خرید این خانه برای شما هر روز خواهیم نوشت.
---
راستی مسئول مالی خانه علم دروازه غار تهران، آقای اخباریه 09193080704 از همین حالا به صورت تمام وقت آماده پاسخگویی است.
همچنین تنها شماره حساب ویژه خانه علم دروازه غار به شرح زیر اعلام می شود و هیچ شماره دیگری برای این کار مورد تائید ما نیست:
58 / 42091612 حساب قرض الحسنه جام بانک ملت شعبه چهارراه کالج به نام جمعیت دانشجویی امام علی
شماره کارت عابر بانک مربوط به همین حساب:
1496 7005 3377 6104 (بانک ملت به نام جمعیت امام علی)
---
خانه علم دروازه غار همچنین روزهای زوج و پنجشنبه ها از ساعت 13 الی 16 آماده حضور افراد نیکوکار جهت بازدید از این مرکز می باشد.
آدرس: تهران، متروی شوش، خیابان شوش، خیابان خیام، کوچه آذر، بن بست چهارم، پلاک 1
تلفن روابط عمومی خانه علم: 55895759 و 09396007178
---
قطره قطره جمع گردد وانگهی خانه علم دروازه غار به نفع کودکان کار و خیابان تحت پوشش جمعیت دانشجویی امام علی در این محله خریداری می شود و بعد در کنار همین بچه ها یک جشن خواهیم گرفت.
به یاری دستان پرمهر شما این خانه رو تا پایان اردیبهشت خواهیم خرید.
---
راستی برای آشنایی بیشتر با خانه علم دروازه غار که به حمایت از کودکان کار و خیابان ساکن این محله می پردازد، آخرین گزارش جامع این مرکز را از لینک زیر دانلود کنید و بخوانید:
http://sosapoverty.persiangig.com/darvazeghar.docs/Darvazeghar.Report-Paeez91.pdf
---
همچنین باز هم اعلام می کنیم خانه علم دروازه غار یکی از خانه های ایرانی امدادی جمعیت مستقل امداد دانشجویی مردمی امام علی است که یک سازمان کاملا مستقل و غیرسیاسی و غیردولتی است و از هیچ ارگان دولتی و گروه و دسته ای حمایت مالی نمی شود.
شماره روابط عمومی مرکزی جمعیت امام علی نیز 23051110 می باشد.
---
کودکان خانه علم، چشم به اندک اندک قطره های پربرکت دستان مهربانی کننده شما دوخته اند.
---
با سپاس از همراهی همه شما
خانه علم دروازه غار تهران

اردو

روز جمعه9فروردین92 بچه های خوب خانه علم به همراه کودکان خانواده های تحت پوشش جمعیت همراه با اعضای جمعیت از فرهنگسرای کودک و آینده و فرهنگسرای علوم پارک کوهسنگی مشهد دیدن کردند.
گروه صورتی کودکان بودند که از فرهنگسرای کودک و آینده بازدید کردند،بازی کردند و از مربی های مهربان فرهنگسرا که ضمنا بسیار علاقه مند به همکاری با جمعیت شدند هم هدیه گرفتند!

گروه های زرد،سبز،قرمز و آبی هم 10 سال به بالا بودند که از بخش های مختلف فرهنگسرای علوم کوهسنگی بازدید کردند.

عکس ها در وبلاگ جمعیت امام علی (ع) مشهد:

http://mashhad-imamali.blogfa.com/

دنیای عجیب آدم ها

با وجود اینکه چندین باری است که به کوچه بچه ها میریم؛ اما هر بار برام تازگی دیگه ای داره، هر بار در این کوچه و محل، چیزهای جدیدی می بینم. انگار هر بار می خواد بهم بگه، هی شیما، اینجا یک چیزایی هست که تو تا حالا ندیدی و فراموششون کردی...
و هر بار که مثل این دفعه برای دعوت به یک بازدید یا جشن میریم و مدت زمان بیشتری رو در کوچه هستیم، شاید دو ساعت، اندکی کم یا بیش، به در این خانه و آن خانه می روی؛ منتظر میشی که شاید یک ولی یا پدر و مادر و سرپرستی بیاد بهش بگی و رضایت نامه رو بدی....

صحنه اول (یادآوری دوباره) : این دفعه برخلاف دفعات قبل، اول رفتیم دم در خونه ایرج و آرش. مباز هم ایرج خونه نبود. (دفعه پیش که نیومد جشن بوی عید، آرش گفت رفته سرکار! و مادرشون گفت رفته پارک رجا)، این بار از برادر کوچکشون ابوالفضل پرسیدم، گفت رفته سرکار! (با آرش نتونستیم تنها حرف بزنیم). ایرج 13 ساله رفته سرکار!!!! جالب اینکه امروز برای آخرین بار که رفتیم رضایت نامه رو بدیم به والد رخساره، مامان ایرج و آرش رو در کوچه بلوچ ها دیدیم! آدمی که همش انتقاد می کنه بچه هم از بلوچ ها کتک می خورن!!!

صحنه دوم (تصادف) : بچه ها از همون اول می گفتند علی کوچولو (نه علی بلبل که از کانون آزاد شده) با یک ماشین تصادف کرده و مشل یک سنگ رفته زیر ماشین....با فرزانه، مرتضی و مصطفی رفتیم دم در خونشون. یک آقایی دعوتمون کرد بریم داخل خونه، داخل حیاط ایستاده بودیم، یک جوونکی می خواست از داخل ساختمون بیاد بیرون، دستش پایپ بود، با دیدن ما جا خورد، برگشت داخل ساختمون. دوباره 2-3 نفری اومدن بیرون و ما رفتیم داخل ساختمون 3 اتاقه، و بعد داخل اتاقی که 4-5 تا زن و بچه خوابیده بودن و به حضور ما اهمیتی ندادن و همچنان خوابیدن (نوش جانشون)، همون آقاهه علی رو بیدار کرد، خاله فرزانه رفت بالا سرش تا ببینه اوضاع از چه قراره، اولش علی خجالت کشید یا ترسید!؟ سرش رو کرد زیر پتو، با اصرار فرزانه گوش و بازو پانسمان شدش رو دید، دستاش پر از زخم بود و حتی آثار خاک روی زخماش. فرزانه گفت گوشش چرک کرده! هر چی بهش گفتیم بیا همین جا خاله فرزانه برات پانسمانش رو عوض کنه، زیر بار نرفت....هی گریه کرد و گریه و گریه...گفتن یک روز، دو روز، شایدم سه روز بیمارستان بوده، فردا هم دوباره می برنش برای تعویض پانسمان (به امید خدا) (یاد زمانی افتادم که به علت یک حادثه، چونه، کتف و دستانم آسیب دیده بود، پزشک تک تک خراشیدگی های دستانم رو تمیز کرد، شاید چون آشنا بوده این کار رو کرده! حداقلش با آب که پاک می شد زخم های دست علی!!!!!!؟)

سال 92، سال "گسترش و توسعه خانه های ایرانی"

جمعیت امداد دانشجویی – مردمی امام علی(ع) با تبریک آغاز سال 1392 خورشیدی به همه هموطنان عزیز، این سال را سال "گسترش و توسعه هرچه بیشتر خانه های ایرانی"، اعلام کرد.
این امر به دو علت اساسی صورت می گیرد:
نخست این که، وخامت فقر و فراگیری اعتیاد در حاشیه ها و محلات معضل خیز سراسر کشور ، نیاز قطعی به پایگاه های امداد رسانی جامعی چون خانه های ایرانی را نشان می دهد. کشور ما امروز به شدت وجود فضاهایی را می طلبد که فرهنگ فقر و افیونش را دگرگون سازد و آغوشی پرمهر به کودکان دردکشیده و بی پناه هدیه دهد. در غیر این صورت، فزایندگیِ مدام مصائب و معضلات، می تواند حیات اجتماعی کشورمان را به پرتگاه بی بازگشتی سوق دهد.
دوم این که، تجربه برپایی خانه های ایرانی در تهران و چند شهر دیگر، بیانگر موفقیت چشمگیر این خانه ها در زدودن تیرگی از محلات فقیرنشین و معضلخیز است. تیرگی غمی که بر چهره کودکان این محلات نشسته است، رنج مدرسه نرفتن و احساس عقب ماندگی و سرخوردگی و کینه ای که ناخودآگاه در جان آنان نسبت به جامعه ایجاد می شود، در این خانه ها، به دانش و عشق تبدیل می شود. کما این که پس از 14 سال فعالیت، هم اکنون کودکان دیروزِ جمعیت، امروز جوانان رشید، آگاه و مسئولیت پذیری هستند که در مسیر خدمت به وطن و رفع معضلات اجتماعی گام برمی دارند و این از مهمترین ثمرات خانه های ایرانی است: پرورش انسان هایی که مصمم به از بین بردن درد محرومیتند.
بنابراین جمعیت تصمیم بر آن دارد که با گسترش این خانه ها در سراسر ایران، هم در برابر توسعه فقر و اعتیاد و سایر مصائب اجتماعی، واکنشی در خور نشان دهد و هم در آینده ای نه چندان دور، فعالان اجتماعیِ توانمندی از میان کودکان دردمند امروز، بپرورد.
---
گفتنی است خانه های ایرانی بر چند نوع می باشند:
- "خانه ایرانی" به آموزش های کمک درسی، هنری و ورزشی کودکان نیازمند تحت پوشش جمعیت اختصاص دارد و شامل خدمات پزشکی و مشاوره نیز می باشد.
- "خانه علم ایرانی"، به آموزش و حمایت از کودکان بازمانده از تحصیل و کودکان کار و خیابان می پردازد.
- "خانه هنر ایرانی" به اجراهای هنریِ تئاتر و موسیقی و نیز ارائه آثار نقاشی کودکان و نوجوانان تحت حمایت جمعیت می پردازد و علاوه بر آن، پذیرای هنرمندانی است که آثار خود را به نفع کودکان محلات محروم، عرضه می کنند.
نخستین خانه ایرانی جمعیت امام علی در سال 1385 در محله مولوی در جنوب شهر تهران ایجاد شد و اعضای جمعیت نام «خانه ایرانی» را بر آن نهادند تا نمادی باشد از آبادی و آبادی سرزمین ایران به دست دانشجویان ایرانی.
در پایان سال 1391، جمعیت امام علی بیش از 10 خانه ایرانی برپا کرد که 8 خانه در تهران و بقیه در شهرستانها بوده است.
---
چند نوع دیگر از خانه های ایرانی نیز توسط جمعیت امام علی طراحی شده است که امیدواریم در سال 92 با همراهی و همیاری مردم نیکوکار کشورمان و افراد داوطلب بتوانیم اقدام به ایجاد آنها نمائیم.
تمامی این خانه های ایرانی توسط افراد داوطلب، دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه ها و مردم داوطلب، اداره می شوند و هزینه های نگهداری آنها نیز توسط مردم نیکوکار تامین می شود.
---
جمعیت مستقل امداد دانشجویی - مردمی امام علی (ع)
www.facebook.com/sosapoverty
WWW.SOSAPOVERTY.ORG
شماره روابط عمومی: 23051110